Skip to content

7 november Shanghai

Eigenlijk zou ik kunnen schrijven, kijk maar bij vorig jaar want deze dag verliep eigenlijk hetzelfde als de laatste dag van vorig jaar. Een afscheid met tranen, een lange busreis, een bezoek aan de Pearl tower en eindelijk, eindelijk, shoppingtime!
De leerlingen zijn moe maar om toch nog wat nachtelijk gedrentel te voorkomen, schrijf ik dit stukje op de gang.
Eerst verschijnen Daniël en Jaïr, schrikken en gaan snel weer de kamer in, even een toespraakje en een gemeend welterusten. Twee nieuwe gezichten, Maarten en Rico, die spotten me en lossen en het beter op, zij komen met: “Meneer, nog even een vraag, hoe laat moesten we nou precies op?”.
Vergeetachtige jongens toch, het is ze net omstandig uitgelegd, toch nog maar even uitgelegd.
Ik denk wel dat het tijd wordt om naar huis te gaan, ze zijn toe aan de broodjes pindakaas en hun eigen bedje. Maar het waren elf mooie dagen.

Trackbacks

Geen Trackbacks

Reacties

Geeft reacties weer als Lineair | Samengevoegd

Diana stumpf op :

Wij hebben hier met veel plezier je blogs gelezen, dank je wel dat je ons een beetje hebt meegenomen op jullie avontuur.

Anoniem op :

Het waren weer erg vermakelijke blogs, Bart. Wanneer verschijnt je eerste bundel met China-columns?

Karin (KdR) op :

Bovenstaande reactie was niet van 'Anoniem', maar van Karin :-)

Astrid Stam op :

Bart wederom bedankt voor je leuke blog dit jaar en de vele leuke foto's iedere avond weer een feest om te lezen en te bekijken

Bedankt !!

Reactie toevoegen

Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.


Form options