Skip to content

We mogen weer....

De derde keer China, de tweede keer met leerlingen, het belooft nu al een gedenkwaardige reis te gaan worden. In China blijkt er een andere principal de macht gegrepen te hebben, we gaan zonder onze vertaal-Kathy, na de talloze vrijdagmiddagen Chinese les, kom ik in ieder geval niet verder dan 'ijswater' en ik hou van je. Dat eerste zal ik nog wel gebruiken, het tweede zie ik niet zo snel gebeuren. Bovendien gaan mijn twee collega's voor de laatste keer mee. Een pensionado en een grootmoeder die liever voor haar kleinkinderen zorgt, nou ja, dan weet je het wel natuurlijk, dat wordt aanpoten voor mij.
In de ouderapp wordt er wat gegrapt over het Chinese geld maar door de regels heen lees je de zenuwen er al een beetje door heen. Het valt ook niet mee om je kind mee te geven aan slechts drie begeleiders waarvan er twee toch wat, nou ja, om je kind mee te geven dus.
In de leerlingenapp hebben ze ook zorgen, daar wordt door de meiden redelijk serieus ingegaan op de vraag welke kleuren lippenstift ze allemaal mee gaan nemen. Er schijnt zelfs iets te bestaan als een 'nude' lippenstift. Ach, je bent nooit te oud om te leren, zo hoorde ik vanmiddag op de transformatie van The Bossman in The Pensionado.

De toon is gezet, ik heb er zin in!

Trackbacks

Geen Trackbacks

Reacties

Geeft reacties weer als Lineair | Samengevoegd

Rob op :

Bart, veel plezier weer. Neem je weer wat leuke receptjes uit de Chinese keuken mee?

brigitte laban op :

Ik hoop dat jullie allemaal een onvergetelijke tijd in China zullen hebben, minstens net zo leuk als vorig jaar! We zullen jullie volgen via de app en dit blog uiteraard, go for it!

Ellen op :

Veel plezier, Bart.

Reactie toevoegen

Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.


Form options